Datum: 02-06-2020 - 20:30
12
jan
'15

Het spookt op Ravenstein, een spannend toneelstuk voor kinderen.

Nog een week en dan speelt toneelvereniging ODI voor de eerste keer het spannende kindertheaterstuk ‘’het spookt op Ravenstein’’ in De Schelft in Noordwijkerhout. De spelers van ODI zijn er helemaal klaar voor. In het stuk draait alles om de schat van kasteel Ravenstein. Eeuwen geleden heeft...

graaf Hendrick van Ravenstein de schat verstopt zodat deze niet in handen zou vallen van de boze Spaanse officier Don Fernando Alatriste. Sindsdien zijn gravin Annebella van Ravenstein, de vrouw van Hendrick, en Don Fernando als spoken opzoek naar deze schat. Iedere avond spoken ze rond. Hierdoor blijven de gasten die logeren in kasteel Ravenstein nooit lang.

Bella en Koos van Raventein zijn de huidige eigenaren van het kasteel maar kunnen de kosten bijna niet meer betalen. Twee projectontwikkelaars willen daarom  een pretpark bouwen van kasteel Ravenstein. Koos en Bella zien dit niet zitten en de projectontwikkelaars verzinnen allerlei gemene plannen om toch hun zin te krijgen.

Als Dirkje, het neefje van Koos en Bella, komt logeren lijkt alles toch nog goed te komen…..of toch niet? Dit stuk is te zien op 17, 24 en 25 januari in De Schelft in Noordwijkerhout en op 1 februari in het Fioretti College in Hillegom.

Kaartjes zijn vanaf nu voor 4 euro (5 euro aan de zaal) verkrijgbaar bij boekhandel Wagenaar& van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook via www.toneelverenigingodi.nl zijn kaarten te reserveren.

 

Aan dit stuk is ook een kleurplatenwedstrijd verbonden waarbij er in diverse leeftijdscategorieën leuke prijsjes te winnen zijn voor wie de kleurplaat meeneemt naar de voorstelling. De kleurplaat is gratis af te halen bij de diverse bibliotheken in de Bollenstreek, bij de VVV in Noordwijkerhout en te downloaden van de website van ODI.

Foto's PR