Datum: 02-06-2020 - 23:02
14
jan
'15

Aflevering vier van 'All you need is Boerenkool' Is Margret Timmers de nieuwe Boerin??

In eerdere berichten hebben we u al laten weten dat Robert ten Brink voor de Boerenkoolcommissie op zoek is naar het nieuwe boerenbruidspaar en dat zowel Cor de Groot als Niels Warmerdam helaas hebben bedankt. Voor de speciale ‘All you need is Boerenkool’ afleveringen is Robert...

verder gegaan met zijn zoektocht. Aangezien de mannen nog niet welwillend bleken, is de zoektocht verder gegaan naar een Boerin.

In de vorige aflevering was te zien dat hij naar Timmers Verpakkingen is gegaan om de reactie van Margret Timmers te vragen op het speciale verzoek van de Boerenkoolcommissie. Maar ook de switch naar de boerinnen heeft nog niet het gewenste effect, ook Margareth is vooralsnog niet ingegaan op het verzoek van de commissie.

Maar wie wordt het dan? Robert is verder op zoek gegaan en richt zijn Cupido pijlen nog steeds op de Boerinnen. Daar is een nieuwe aflevering van All you need is Boerenkool aan geweid. Deze aflevering is bijgevoegd bij dit nieuwsitem. Maar hoe deze is afgelopen is nog niet bekend.

 

Aankomende zondag 18 januari is het Boerenmatinee en dan zal blijken of het Robert gelukt is een nieuwe Boerin te vinden die samen met haar boer het boeren bruidspaar zal vormen van het komende carnavalsseizoen.

Komt dus allen zondagmiddag naar Café van der Geest en maak live mee wat Robert zijn zoektocht heeft voortgebracht. 14.30 zal het feest beginnen voor het hele gezin en om 19.00 zal het feest ten einde zijn.


Klik hier voor het filmpje op je thuiscomputer.

Klik hier voor het filmpje op je smartphone of tablet.
(ivm rechten muziek)

Klik hier voor filmpje drie.

Klik hier voor filmpje twee.

Klik hier voor filmpje één.