Datum: 03-06-2020 - 22:23
12
jan
'15

Aflevering drie van 'All you need is Boerenkool' Is Niels Warmerdam de nieuwe Boer?

Vorige keer hebben we u al laten weten dat Robert ten Brink voor de Boerenkoolcommissie op zoek is naar het nieuwe boeren bruidspaar. Hij heeft er zelfs enkele speciale ‘All you need is Boerenkool’ afleveringen van gemaakt. In de vorige aflevering was te zien dat hij naar de kwekerij...

van Niels Warmerdam is gegaan met enige wegwijs hulp van enkele Kaninefaaten en zelfs Prins Valentijn. Ook Niels heeft de speciale boodschap van de commissie bekeken en wederom eindigde de aflevering met een Cliffhanger, doet Niels het of niet…

 

Uit betrouwbare bron hebben wij helaas opnieuw begrepen dat ook Niels toch heeft bedankt en niet de nieuwe boer zal worden. Maar wie wordt het dan? Robert is verder op zoek gegaan en richt zijn Cupido pijlen nu meer op de Boerinnen.

 

Daar is een nieuwe aflevering van All you need is Boerenkool aan geweid. Deze aflevering is bijgevoegd bij dit nieuwsitem. Ook deze keer zijn we erg benieuwd bij wie Robert is langs gegaan en of het nu wel gelukt is een nieuw boerenpaar te vinden.


Zodra er meer nieuw is, houden we u zeker op de hoogte. Uiteraard via de website van Blik Op Noordwijkerhout en via facebook.

Klik hier voor het filmpje op je thuiscomputer.

Klik hier voor het filmpje op je smartphone of tablet.
(ivm rechten muziek)

Klik hier voor filmpje twee.

Klik hier voor filmpje één.