Datum: 13-08-2020 - 01:24
10
jan
'15

30 mei laatste dag voor bloemenkraam Van der Hoeven bij de Witte Kerk.

Afgelopen week hadden Marco en Lydia van der Hoeven nog op het gemeentehuis een gesprek met de wethouder maar helaas het echtpaar en de gemeente komen er samen niet uit in de zoektocht naar een nieuwe geschikte standplaats voor hun bloemenkraam. Na 25 jaar bij de Witte kerk...

te hebben gestaan valt op 30 mei het doek voor hun bloemenkraam en staat Marco van der Hoeven op die dag voor de laatste keer daar op zijn standplaats.

Bijna twee jaar geleden speelde het ook al maar toen kreeg het echtpaar, omdat ze er al zolang stonden, twee jaar uitstel. Destijds werd door de gemeente het bestemmingsplan voor het centrum gewijzigd en sindsdien mogen er geen kramen of verkoopwagens meer rondom de Witte Kerk worden neergezet.

Na vele gesprekken met de gemeente zonder resultaat, geven Marco en Lydia het maar op. De steun van hun trouwe klanten in de afgelopen tijd heeft hen wel erg goed gedaan en zij willen hierbij hun klanten daar erg voor bedanken.

Marco en Lydia van der Hoeven hopen dan ook dat ze hun klanten van de bloemenkraam in het dorp, na 1 juni van dienst kunnen zijn bij hun al reeds bestaande winkel aan de Maandagsewetering 168 in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom.

Foto PR.