Datum: 24-09-2020 - 22:42
09
jan
'15

C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken genomineerd voor KBB-Award.

Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) is één van de oudste ondernemersverenigingen in de Duin- en Bollenstreek. Opgericht in 1952 omvat de vereniging thans ruim 150 van de belangrijkste bedrijven uit de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen....

Al vele jaren wordt eens in de twee jaar door het KBB de 'KBB AWARD-verkiezing' georganiseerd. De KBB ziet de Award als een waardering voor bedrijven in de regio en als een stimulans om zich positief te onderscheiden. Niet in de laatste plaats is het een waardering voor het rijk geschakeerde bedrijfsleven in regio Duin- en Bollenstreek. Veel mooie bedrijven zijn al eerder winnaar geweest.

Bij de beoordeling wordt gekeken naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering. Uit een groslijst van bedrijven die zijn aangedragen door de leden komen uiteindelijk drie genomineerde bedrijven naar voren, die nog eens op alle aspecten door de jury grondig worden doorgezaagd.

De drie genomineerde bedrijven voor de KBB-Award van 2015 werden op 5 januari bij het bedrijf Haasnoot Bruggen in Katwijk bekend gemaakt. Uit handen van Arjan Bakker, voorzitter KBB en Carla Kieft, juryvoorzitter kregen drie bedrijven de nominatie uitgereikt.

Van de drie bedrijven is er ook eentje gevestigd in Noordwijkerhout, het gaat om C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken van de Delfweg. Een trotse algemeen directeur Leonoor van den Burg–Duivenvoorde nam de nominatie in ontvangst. De andere twee bedrijven zijn Schuitemaker Vishandel uit Katwijk en Scotch Whisky international uit Sassenheim.

Op maandagmiddag 26 januari vindt in De Witte Raaf de uitreiking van de KBB Award 2015 plaats. Op deze middag presenteren de drie genomineerde bedrijven zich in de finale en daarna trekt de jury zich terug om te bepalen wie de KBB Award 2015 in ontvangst mag nemen.

Op dat moment wordt de aanwezige leden van de KBB in de zaal gevraagd om ook hun stem uit te brengen, deze wordt vervolgens aan de jury overhandigd om ook die in haar laatste beraadslaging mee te nemen.

De Award is een fraai glassculptuur in kleur, geïnspireerd op de landschapskenmerken van onze regio, ontworpen en gemaakt door de bekende glaskunstenaar Frits Hardon uit Bergen NH.

Foto's BON