Datum: 25-02-2021 - 02:58
08
jan
'15

Vergader- en evenementenlocatie Landgoed Tespelduyn behaalt wederom landelijke 2e plaats.

Wederom valt Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout in de prijzen. Nadat in december de 2e plaats werd veroverd tijdens de verkiezing Golfbaan van het Jaar 2014 behaalde Tespelduyn wederom een landelijke 2e plaats en wel als vergader- en evenementenlocatie...

‘Op deze wijze beleven wij natuurlijk een fantastische tijd’, aldus directeur Peter Duivenvoorde. ‘We zijn nog aan het bijkomen van de uitverkiezing tot Nederlands nr. 2 Golfbaan van het Jaar 2014 en nu behalen we nogmaals landelijk zilver.

Een bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen én een waardevolle en zeer gewaardeerde beloning voor ons sales- en horecateam. De beoordelingssite voor vergaderlocaties en evenementenlocaties MeetingReview biedt een onafhankelijk platform waar gasten hun ervaringen delen en op verschillende onderdelen met cijfers waarderen.

Het boekingsproces, de locatie, de vergaderzaal met de bijbehorende faciliteiten en uiteraard de catering worden hierbij beoordeeld.

In de categorie vergader- en evenementenlocaties tot 100 personen ontving Tespelduyn over 2014 een eindcijfer van 9,2. Dat is een prachtig eindcijfer dat ik eigenlijk nooit op mijn schoolrapporten heb gezien’, aldus een opgetogen Duivenvoorde.

‘Uiteraard kunnen wij evenementen en vergaderingen aan voor meer dan 100 personen. Zo verzorgden wij afgelopen november voor een opdrachtgever naar volle tevredenheid vier medewerkersdagen van elk 175 gasten!

In de 4 jaar van ons bestaan heeft Landgoed Tespelduyn een mooie positie verworven in deze markt en het vervult ons met trots dat wij ook hier steeds trouwe en terugkerende gasten mogen begroeten’. Meer informatie op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

 

Foto's PR