Datum: 06-06-2020 - 10:08
06
jan
'15

'Vrijwilliger van het Jaar' Judith Post en drie jubilarissen gehuldigd bij St. Jeanne D'arc.

Vrijdag 2 januari heeft de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc plaatsgevonden. Traditioneel trapte voorzitter Ron Nulkes de start van het muzikale jaar 2015 af met een speech waarbij zowel terug werd gekeken naar 2014 als ook vooruit naar 2015...

Traditioneel is de nieuwjaarsreceptie ook het moment om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Dit jaar was de beurt aan Jorrit de Bruin, Jeroen Kerkvliet en John Bijlemeer. Gezamenlijk zijn zij goed voor 100 jaar muzikale ervaring.

John Bijlemeer was tijdens het All you need is Love Kerstconcert al in het zonnetje gezet voor zijn 50-jarige lidmaatschap. Jeroen Kerkvliet en Jorrit de Bruin zijn ieder 25 jaar lid en kregen daarvoor het bijbehorende zilveren insigne opgespeld.

Maar ook traditionele nieuwjaarsrecepties veranderen mee met de tijd. St. Jeanne d’Arc voert een actief vrijwilligersbeleid. Om het belang van vrijwilligers nog eens extra te onderstrepen, is dit jaar voor de eerste maal de vrijwilliger van het jaar gekozen.

En de eer van de primeur ging naar Judith Post. Judith is al jarenlang actief als lid van de commissie opleidingen en de activiteitencommissie, is daarnaast zeer betrokken bij het organiseren van allerlei activiteiten voor de jeugd.

Ze is ook medeverantwoordelijk voor het  beheer van uniformen, draait regelmatig bardiensten, is altijd aanwezig als er iets gedaan moet worden en is daarbij ook nog eens een zeer trouw muzikaal lid. Alle reden voor de toekenning van de titel “Vrijwilliger van het jaar”.

Na het huldigen van de jubilarissen en vrijwilliger van het jaar werd het glas geheven op 2015 en is er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Foto's PR