05
jan
'15

Prinsenparen Duinknijnen en Dwergknijnen onthullen Prinsenborden.

Zondag werden in het Zilkse Duinknijnenrijk de borden onthuld van de Prinsenparen van de Duinknijnen en de Dwergknijnen. Voor het Prinsenpaar der Duinknijnen, Prins Holiday en Prinses Sunshine, was er een Zilkse parodie gemaakt op het nummer Harry's Feest door DJ Petit en DJ Bertus Blender...

Het nummer was geschreven door Adje 5 (Johnno de Jong, zoon Prinsenpaar) en Tim Langeveld en daarmee werd het Prinsenbord op de Hanenhof onthuld. 

Het Prinsenpaar der Dwergknijnen, Jeugdprins Vegas en Prinses Paris, onthulde de borden bij de woningen van hun ouders op de Zilkerbinnenweg.

 

Natuurlijk werd dit heugelijke feit met een toost gevierd in de onlangs gebouwde residentie achter de Prinselijke woning op de Hanenhof, welke tot en met het carnaval gerund gaat worden door de Adjes van het Prinsenpaar.

Tevens werd er op deze middag afscheid genomen van Dick van Haaster (oud Prins Country) als raadslid, na 10 mooie jaren met vele taken. Dick is dit jaar nog wel Adje en maakt hiermee zijn 11 jaar vol.

De Duinknijnen en Dwergknijnen hebben erg veel zin in het komende carnaval en hopen u allen dan ook te ontmoeten bij hun gezellige activiteiten in Trefcentrum De Duinpan.

Foto's PR.