Datum: 01-06-2020 - 04:40
06
jan
'15

Prins Valentijn deelt hartjes uit aan burgemeester Goedhart.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Noordwijkerhout is traditiegetrouw, in het carnavalsgekke Kokkerhout, ruimte voor de drie carnavalsverenigingen uit ons dorp. De Duinknijnen en Keiebijters kwamen met hun prins en prinses, de Kaninefaaten waren compleet aanwezig...

met de Babyfaaten en Koetillers.

Zoals altijd heeft de hoogste man van het Kaninefaatenrijk het hoogste woord, in dit 55ste jubileumjaar is dat Prins Valentijn die samen met zijn Prinses Baccara het carnaval voorgaat. Prins Valentijn gaf bij de burgemeester aan dat ze wel een aantal overeenkomsten hadden.

De Kaninefaaten bestaan 55 jaar en volgens de Prins is de burgemeester geboren in het jaar 1955. De Kaninefaaten hebben dit jaar dus een jubileum, maar ook de burgemeester heeft er eentje, hij is in 2015 10 jaar burgemeester van Noordwijkerhout.

Maar beide hebben ook iets te maken met harten, aldus Prins Valentijn. De Prins steelt met zijn naam vele harten en de burgemeester doet dat met zijn achternaam Goedhart.

Prins Valentijn en Prinses Baccara en Prins Piero en Prinses Pearl van de Babyfaaten, hadden daarom een toepasselijk cadeau voor de burgemeester maar ook een beetje voor alle inwoners van Noordwijkerhout.

De burgemeester kreeg twee harten-pakketten met bloembollen en de opdracht om deze zo te planten, dat er straks in het voorjaar twee harten gaan bloeien in het 'Hart van de Bollenstreek' Kokkerhout.

De Prins had voor de burgemeester ook een suggestie welke plaats dat moest gaan worden, in het plantsoen aan de Herenweg (tegenover Restaurant Zegers) waar ook de twee Koningsbomen staan. Maar daar wilde de burgemeester nog even een nachtje over slapen.

Foto's redactie BON