Datum: 10-12-2019 - 19:13
04
jan
'15

Dive4Femke!

Femke Weijers is een heel vrolijk en positief meisje van 13 jaar oud uit Noordwijkerhout. Door zuurstofgebrek bij de geboorte heeft zij een hersenbeschadiging en is zij meervoudig gehandicapt. In en na de vorige therapiesessie met dolfijnen op Curaçao heeft Femke laten zien dat ze flink...

vooruit is gegaan. Zo is ze nu waterangst vrij, is beter gaan lopen en praten, en gaat regelmatig zelfstandig naar het toilet. Omdat Femke nog steeds groei laat zien willen we graag de therapie herhalen, met als doel haar zelfstandiger te laten leven in de maatschappij.

In 2016 mag Femke nog een keer de dolfijntherapie op Curaçao volgen. Ze wil daar graag met de dolfijnen, haar therapeuten en familie aan de volgende doelen werken: concentratieverbetering, zindelijkheidstraining, minder angst voor onverwachte geluiden en bewegingen, meer controle over haar hoge en lage spierspanningen en verbetering van haar fijne motoriek zodat ze beter kan schrijven. Dit alles heeft als doel Femke zo zelfstandig mogelijk haar weg te laten vinden in de maatschappij.

De kosten van deze bijzondere dolfijntherapie zijn echter heel hoog en daarom hebben Dive InC en Scuba Republic besloten om een speciale Discover Scuba Diving Experience te organiseren voor de stichting Dolphins4Femke op zaterdag 17 januari 2015!  Deze stichting zamelt geld in om voor Femke dolfijntherapie op Curaçao mogelijk te maken.

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om onder water adem te halen of om te ontdekken of je duiken echt heel erg leuk vindt? Dan is dit nu je kans. Boek een speciale introductieduik en krijg de ervaring van je leven! Alles wat je nodig hebt voor de duik is inbegrepen, je krijgt een certificaat en een mooie onderwaterfoto word je toegezonden na afloop.

Met je duik doneer je een bedrag voor Stichting Dolphins4Femke. De kosten voor deze speciale introductieduik zijn slechts € 50,00 en het volledige bedrag gaat naar Dolphins4Femke. Scuba Republic stelt haar faciliteiten belangeloos ter beschikking en de instructeurs van Dive InC werken ook belangeloos mee aan deze actie.

De introductieduik vindt plaats op zaterdag 17 januari 2015 bij Scuba Republic aan de Boulevard Barnaart 12 te Zandvoort. De eerste ronde van 17h00 tot 19h30 is al volgeboekt, maar van 19h30 tot 22h00 uur zijn er nog plaatsen beschikbaar.

Bij heel veel aanmeldingen (waar we natuurlijk allemaal op hopen) kunnen er mogelijk in overleg extra data ingepland worden. Wil je zeker zijn van een plaatsje op 17 januari reageer dan snel!

Kijk voor meer informatie over duiken op www.dive-inc.nl of www.scubarepublic.nl en meer informatie over Femke kun je vinden op www.dolphins4femke.nl.