Datum: 05-12-2021 - 23:20
03
jan
'15

Coby Pompe benoemd tot lid van verdienste op de nieuwjaarsreceptie VV van Nispen.

Traditie getrouw werd er in de Van Nispen kantine 'de Spil', op 1 januari getoost op het nieuwe jaar. Een trouwe club mensen zijn altijd graag op deze bijeenkomst aanwezig. Niet alleen om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar, maar ook omdat voorzitter Tino de Groot altijd wel een...

nieuwtje heeft op deze dag. Deze keer kon hij de aanwezige vertellen dat de contracten met de trainers van het eerste en tweede elftal zijn verlengt en om dit te bekrachtigen werden de betreffende heren naar voren geroepen om hiervoor hun handtekening te zetten.

Ook vertelde de voorzitter dat er helaas afscheid genomen moest worden van een meer dan enthousiaste vrijwilligster. Coby Pompe heeft 17 jaar het wedstrijd secretariaat op zich genomen. Maar dat niet alleen. Want tevens was zij gastvrouw van Van Nispen op de zaterdagen en verleende waar nodig ook de EHBO.

Waar zij kon stak ze een bereidwillige hand toe en dus kon de voorzitter melden dat er misschien wel 4 personen nodig zijn om haar te vervangen. Coby werd voor al haar inzet bedankt en toegevoegd tot de mooie lijst met namen van de leden van verdienste van VV van Nispen.

Natuurlijk werd ook haar man Marcel hiermee in het zonnetje gezet en kregen ze een bon om een leuke vakantie mee uit te zoeken. De bos rood-gele bloemen konden natuurlijk ook niet ontbreken.

De laatste nieuwjaarsreceptie in de oude kantine, dat is nu een zekerheid. Jaren werd dit in het vooruitzicht gesteld en steeds konden de verwachtingen niet waargemaakt worden. Nu wordt er met goede moet vooruit gekeken.

Mede door de geweldige tweede plek in de competitie van het eerste elftal en de prachtige nieuwe kantine die na vele vele jaren nu dan toch echt realiteit is geworden.

Foto's PR