Datum: 16-05-2022 - 20:02
02
jan
'15

Indianen en Saloon van der Geest® sluiten nieuwjaarsakkoord.

Chief Sitting Bull (44) en de Residentiemeester Pieter van der Geest (52) zijn op nieuwjaarsdag overeengekomen, dat op zaterdag 24 januari 2015 voor de indianen het Feest van Toen wordt gehouden. Op alle punten is overeenstemming bereikt. De indianen mogen hun tipi’s en totempalen...

in de Saloon plaatsen en het thema is definitief 'Indianen Style'. Ook is er vergunning aangevraagd voor een open kampvuur achter de Residentie Saloon van der Geest. Chief Sitting Bull en de Residentiemeester danken Prins Valentijn voor zijn bemiddelende rol.

Hij en zijn gevolg zullen op het feest een eretipi krijgen. Wie ook een eigen tipi krijgt, is de band “Nightlife”. De Koetillers zullen gezien de omvang van de groep geen eigen tipi krijgen. Wel mogen zij zich na het optreden warmen aan het kampvuur. Verder wordt DJ Ricardo gevraagd haast te maken met het uitkiezen van zijn tipi.

Kokkerhouters van 35 en ouder die nog een kaartje willen hebben zullen zich moeten haasten, want ook de cowboys van vorig jaar zijn van harte welkom. De kaarten zijn voor € 10,-- per stuk te verkrijgen bij Ton-Sur-Ton en Café Van der Geest.

Het feest is in volle gang op 24 januari 2015 vanaf 21:00 uur en duurt tot 3:00 uur. Zaal open om 21.00 uur. Zie voor de laatste updates de site van 'De Kaninefaaten'.