Datum: 15-08-2020 - 10:59
31
dec
'14

Er zijn al roddels.....heel veel roddels.

Wie o wie zullen het dit jaar zijn? Wie zullen het Boerenpaar vormen? Er zijn al roddels......heel veel roddels. Op de bollenvelden, in de stallen, schuren en boerderijen van ons dorpje achter de duinen gonst het al van de geruchten.  Het verliefde boerenpaar houdt zich geheim tot op...

het boerenmatinee. Op dit boeren gezinsfeest, zondagmiddag 18 januari van 14:30 uur tot 19:00 uur, zullen ze zich bekend maken en hun verloving aankondigen.

Het feest zal gehouden worden in Café / Stal van der Geest. De voorbereidingen zijn al in volle gang om er een gezellig boerenfeest van te maken. Kom dus gezellig je zondagmiddag vieren op 18 januari en feest in je mooiste boerenkloffie!

Voor vermaak van de kleine boertjes & boerinnetjes wordt gezorgd en de toegang is gratis, iedereen kan mee! Tot dan!

Het boerenmatinee is het opstapje voor de boerenbruiloft op 16 februari 2015. Ook hier is heel Kokkerhout weer uitgenodigd om het geweldige bruiloftsfeest mee te vieren. Van jong tot oud, voor iedereen is er weer een traditioneel bord vol boerenkool met worst.

Voor de boerenbruiloft zijn kaarten verkrijgbaar à 7 Euro via de voorverkoop van de Kaninefaaten, voor iedere bezoeker dient een kaart getoond te worden bij ingang.