29
dec
'14

Grote drukte bij afscheid dokter von Ronnen.

Afgelopen september nam zijn collega-huisarts van de Laak al afscheid en nu heeft ook huisarts J.R. von Ronnen aangegeven zijn stethoscoop aan de wilgen te hangen. Maandagmiddag konden al zijn patiënten en relaties hem de hand schudden op de afscheidsreceptie in de Tuinkamer van Munnekeweij...

Bij het afscheid van dokter van de laak was het bij Restaurant Zegers aan de Herenweg in september zo druk, dat er zelfs een lange wachtrij tot op straat ontstond.

De afscheidnemende dokter von Ronnen wilde met de kou en nattigheid van december dit zijn patiënten en relaties niet aandoen en kon men daarom binnen, maar ook wel in een lange rij, afscheid van hem nemen.

Na 14 jaar de praktijk alleen gevoerd te hebben en vervolgens 23 jaar in samenwerking met de heer M.H. Schenk, was het moment aangebroken om te gaan genieten van zijn verdiende pensionering.

Vanaf 1 januari 2015 zal dokter Schenk de praktijk voortzetten. Hij zal dit in samenwerking met het echtpaar mevrouw S. van Saarloos en de  heer F.T. van Oostveen gaan doen. De twee nieuwe huisartsen waren ook deze middag aanwezig om kennis te maken met de bezoekers van hun nieuwe praktijk. (zie laatste foto)

"Wij denken in hen uitstekende opvolgers gevonden te hebben. Vele warme en emotionele momenten en het door u gegeven vertrouwen zullen voor mij een dankbare herinnering blijven" aldus dokter von Ronnen.

Foto's BON