Datum: 18-11-2019 - 15:31
25
dec
'14

Ik vertrek: de familie Koster naar Winterberg.

Net als het gelijknamige tv-programma hebben we nu op BON ook een item met 'Ik vertrek', als eerste geldt dit voor de familie Koster uit Noordwijkerhout. Zij zijn de dag voor kerst naar Winterberg vertrokken om daar het Hotel Centrum Winterberg te gaan runnen. De familie Koster...

bestaat uit de volgende 5 personen: Corné Koster, u weet wel de penningmeester van VVSB en van de carnavalszanggroep De Vochtvreters, Jolanda Koster is tot voor kort werkzaam geweest bij Landgoed en Golfbaan Tespelduyn en de drie kinderen Kim, Joyce en Anouk.

Corné heeft afgelopen jaar zijn aandeel in de zaak verkocht en na een laatste opdracht kwam de vraag en hoe nu verder? Toen kwam bij Corné en Jolanda de oude wens naar boven om een eigen hotel te gaan runnen. Ze hebben al een appartement in Winterberg, dus was het niet zo moeilijk om als eerste te gaan zoeken in die plaats.

In oktober zagen kwamen ze op internet het te koop staande Hotel Centrum Winterberg tegen en begin november toog het stel naar Duitsland. Corné en Jolanda waren zo enthousiast over het hotel en de vraagprijs, dat eigenlijk op dezelfde dag nog de knoop werd doorgehakt om het hotel te kopen.

Niet alleen Corné en Jolanda hebben er veel zin in maar ook de drie kinderen zien het avontuur helemaal zitten. Alleen de komende tijd blijven ze hun huis in Noordwijkerhout nog wel even aanhouden. De kids maken in Nederland hun school nog af en in de weekeindes en vakantie zijn zij ook in Winterberg te vinden. Corné en Jolanda blijven afwisselend de eerste tijd door de weeks ook in Noordwijkerhout om hun dochters te ondersteunen.

De nieuwe aanwinst Hotel Centrum Winterberg staat in de populaire vakantieplaats Winterberg. Niet alleen in de winter maar tegenwoordig ook in de zomer bezoeken veel toeristen deze plaats en zijn omgeving. Alle wintersporten kun je er natuurlijk beoefenen en in de zomer ligt er op korte afstand een prachtige golfbaan en kun je er fantastisch wandelen, fietsen en mountainbiken.

Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd in Winterberg en zijn omgeving om alles naar een nog hoger plan te brengen. De sneeuwzekerheid in Winterberg is in januari en februari maar liefst 90%, de 3 nieuwe sneeuwkanonnen kunnen, bovenop de al aanwezige kanonnen, ingezet worden om de natuur als het nodig is een handje te helpen.

Het Hotel Centrum Winterberg van nu Corné en Jolanda Koster bestaat uit 20 verschillende maar mooie kamers en op dit moment kunnen de gasten beneden in de zaal ontbijten en wat drinken. In de nabije toekomst wil het kersverse nieuwe eigenaarsechtpaar van het hotel, nog een aantal dingen gaan aanpassen/uitbreiden.

Toen de redactie van BON de familie afgelopen week sprak vonden ze het allemaal heel erg spannend, maar ze hadden er vreselijk veel zin in. Corné moet helaas door deze nieuwe ontwikkelingen zijn penningmeesterschap van VVSB opzeggen. Het bestuur van de topklasser is druk doende om een opvolger voor Corné te zoeken.

De familie Koster nodigen alle Noordwijkerhouters uit om een keer een weekendje of langer te boeken in hun nieuwe hotel, u bent van harte welkom want het is maar bijna 4 uur rijden om in die mooie omgeving te kunnen verblijven. Voor meer informatie over Hotel Centrum Winterberg, klik hier. (nieuwe website binnenkort online)

De redactie van BON wensen Corné en Jolanda en de kinderen heel veel succes en plezier met hun nieuwe onderneming. En zoals ze zelf beweren zijn ze zeker te weten met carnaval en de kermis voor even weer in Noordwijkerhout te vinden, want dat kunnen ze voorlopig nog niet missen.

Foto's PR