Datum: 14-07-2020 - 19:23
24
dec
'14

Wie o wie is het dit jaar in Kokkerhout?

Wie o wie zullen het dit jaar zijn? Ieder jaar weer is het de belangrijkste vraag waar heel Noordwijkerhout het over heeft na de prinsbekendmaking tijdens 11-11. Wie wordt de boer of boerin der Kaninefaaten? Er zijn al roddels… heel veel roddels. Op de bollenvelden, in de stallen, schuren...

en boerderijen van ons dorpje achter de duinen gonst het al van de geruchten. Het is wederom gelukt om een dolverliefde boer en boerin te vinden en het gelukkige paar van dit jaar lukt het inmiddels amper om het prille geluk geheim te houden.

Wie dit jaar de gelukkige is, zal bekend worden gemaakt tijdens het Boerenmatinee. Op dit boerengezinsfeest, zondagmiddag 18 januari van 14:30 tot 19:00 uur, zullen ze zich bekend maken en hun verloving aankondigen.

Het feest zal gehouden worden in de Café / Stal van der Geest in de Zeestraat! De voorbereidingen zijn al in volle gang om er een gezellig boerenfeest van te maken.

Kom dus gezellig je zondagmiddag vieren op dit Boerenfeest in je mooiste Boerenkloffie! De kleine boertjes & boerinnetjes zijn natuurlijk ook welkom. De toegang is gratis dus iedereen kan mee! Tot dan! De Boerenkoolcommissie der Kaninefaaten!

Het Boerenmatinee is het opstapje voor de Boerenbruiloft op 16 februari 2015. Ook hier is heel Kokkerhout weer uitgenodigd om het geweldige bruiloftsfeest mee te vieren. Van jong tot oud, voor iedereen is er weer een traditioneel bord vol boerenkool met worst.

Voor de boerenbruiloft zijn kaarten verkrijgbaar à 7 Euro via de voorverkoop van de Kaninefaaten, voor iedere bezoeker dient een kaart getoond te worden bij ingang.