Datum: 05-07-2022 - 02:50
23
dec
'14

Anita Hoogkamer neemt afscheid van speeltuin De Duinrand.

Vlak voor Kerstmis nam Anita Hoogkamer afscheid als bestuurslid van Speeltuin De Duinrand. Anita heeft vooral veel bijgedragen aan de financiële basis van de speeltuin. Zij regelde samen met 'haar vrijwilligers' de jaarlijkse collecte. Een onmisbare jaarlijkse financiële injectie om de speeltuin...

open te houden.

Anita heeft zeven jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Vanaf de eerste vermelding in de notulen in juli 2008 heeft ze zich op de collecte gestort. Voormalig secretaris Leon Nederstigt parachuteerde haar daarom in 2009 in de commissie Logistieke Zaken.

Samen met collega Hélène Geerlings zorgde zij voor 'bijna alles'. Van de styling van het nieuwe huisje, de bedrijfskleding tot de catering bij alle activiteiten.

Met veel inzet en vanzelfsprekende oplettendheid wist zijn onverantwoorde uitgaven te voorkomen. 'Ik ben schrieperig', zei ze dan lachend. Inmiddels is er gelukkig een opvolgster voor Anita gevonden. Marlous van der Meij-Boots gaat haar vervangen vanaf 1 januari 2015.

Voorzitter Nico Meiland overhandigde Anita een bos bloemen en een kleine attentie als dank voor haar vele werk en grote inbreng in het bestuur van De Duinrand.