Datum: 11-08-2020 - 21:19
22
dec
'14

Kerstviering 'Oud en Jong Actief' met een gift voor de Voedselbank.

Dinsdagmiddag 16 december waren 80 leden van de ouderenorganisatie Oud en Jong Actief  in het Victorhuis bijeen om met elkaar het kerstfeest te vieren. Door vrijwilligers en bestuur waren de tafels gedekt en konden de leden meteen van een kop koffie genieten. In de oecumenische kerstviering...

gingen voor pastoor A. Goumans en ds. E.H. van der Weide. Onder leiding van deze voorgangers werd het een heel goede dienst waarin de kerstliederen uit volle borst werden meegezongen. Na de viering was het tijd voor een hapje en een drankje en tijd om met elkaar te praten over de goede en soms minder goede onderwerpen in het leven.

Burgemeester Goedhart was zoals altijd aanwezig bij de kerstviering van OJA en hield zijn kersttoespraak met af en toe een hilarische uitlating. De middag werd mede verzorgd door het optreden van het koor Ladies Melody. De gasten genoten zichtbaar van de prachtig gezongen kerstliederen die van harte werden meegezongen.

Na een woord van dank werd deze bijzondere kerstviering afgesloten. Al met al ook nu weer een geslaagde kerstviering voor de leden van Oud en Jong Actief met dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet.

Na afloop van de bijeenkomst stond bij de uitgang van de zaal een mandje waarin de gasten een bijdrage voor de voedselbank konden leggen. De opbrengst van deze giften, een bedrag van € 161,30 , werd aan de penningmeester Henk de Kleer van de stichting Voedselbank Noordwijkerhout overhandigd. 

Bijzonder verrast nam deze het bedrag met dank aan de vele gevers in ontvangst. Voor degenen die ook de voedselbank Noordwijkerhout financieel willen ondersteunen, het rekeningnummer is: NL 35 RBRB 0898508851 t.n.v. Stichting Voedselbank NWT.  

Foto's PR