Datum: 08-12-2019 - 01:50
20
dec
'14

A Jolly Jazzy Christmas met koor Elan en orkest Symphoenix in de Victorkerk.

De leden van Popkoor Elan zijn er druk mee. Voor de komende kerstdagen wordt er tomeloos gestudeerd om een swingend, verrassend en dynamisch kerstprogramma ten gehore te kunnen brengen. Iedere woensdagavond komen de circa 50 leden bijeen, om de thuis ingestudeerde...

melodieën en doorgaans Engelse teksten, bij elkaar te brengen onder de bezielende leiding van Maurits Draijer. Elan houdt van Jazz, Carols, A-capella en Swing. Niet het gemakkelijkste repertoire, maar wel heel spectaculair, als tijdens de concerten alles samenvalt tot een swingende en harmonieuze streling voor het oor. 

Een greep uit het repertoire: ‘A Jolly Jazzy Christmas’,  ‘Rockin’ Around The Christmas Tree’, ‘Zat You, Santa Claus’, ‘Perfect Christmas Night’, ‘Santa Baby’, ‘A Holly Jolly Christmas’, ‘Jingle Bells Rock’… en nog heel veel meer vrolijke kerstmuziek.

Nieuwsgierig geworden? Kom 14 december naar Global Garden in Zwaanshoek, om 11.30 uur of zondagmiddag 21 december naar het exclusieve concert, in de St. Victorkerk te Noordwijkerhout, waar Elan in samenwerking met Symphoenix, u dansend de kerstdagen in laat gaan.

Kaarten voor het concert in de St. Victorkerk zijn vanaf 4 december verkrijgbaar à 10 Euro bij VVV Noordwijkerhout en R. Korbee BV, Hoofdstraat 192 in Hillegom. Meer info over Koor Elan, zie www.koorelan.nl, over Symphoenix: www.symphoenix.nl

Foto: P&P koor Elan.


Koor Elan in de grote St. Jeroenskerk in Noordwijk tijdens de Noordwijkse Kerstwandeling 2013.