Datum: 28-05-2023 - 04:43
19
dec
'14

Popkoor Bloom viert kerst samen met kinderkoor de Schalmei!

Op 19 december tijdens de lichtjesavond van Noordwijkerhout zullen de leden van Popkoor Bloom en de kinderen van de Schalmei om en om hun mooiste kerstliedjes zingen in het Witte Kerkje op het dorpsplein. Als het weer een beetje mee wil werken is dit toch de beste manier om in kerstsfeer...

te komen. Onder het genot van een gluhwein of warme chocolademelk samen kerstliedjes zingen.

Bloom is blij dat de NOV dit organiseert en natuurlijk verheugen de leden zich er op dat ze in combinatie met de Schalmei deze avond mogen opvrolijken!

Kinderkoor de Schalmei van de St. Jozefkerk bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste kinderen. De leeftijden van de kinderen variëren van 7 t/m 13 jaar. Onder leiding van Pauline van Eeden (de dirigente en pianist) en Lars Berg (gitarist) oefenen de kinderen iedere vrijdagavond met veel plezier. Regelmatig zijn zij te horen tijdens gezinsvieringen in de St. Jozefkerk.

Voor Popkoor Bloom zijn het drukke tijden; optredens tijdens de kerstkorendag in Katwijk, de kerstwandeling in Noordwijk, in St Jeroen zijn inmiddels achter de rug en zeer geslaagd verlopen en deze woensdag zijn zij op de kerstmarkt van zorgboerderij de Hafakker.

Na de lichtjesavond volgt er nog een finale concert op zondag 21 december in de grote hal van de woonzorgcentrum Munnekeweij. Voor exacte tijden; in de agenda op de site vind je alle informatie: www.popkoorbloom.nl.

De leden van popkoor Bloom dromen van sfeervolle optredens en natuurlijk van “a White Christmas” !