Datum: 25-02-2021 - 02:59
19
dec
'14

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn wint 2e prijs bij verkiezing Golfbaan van het jaar 2014!

Tijdens de Golf Awards gala-avond op 18 december is Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, in het bijzijn van ruim 400 genodigden, op een gedeelde 2e plaats geëindigd (samen met Golfclub De Dommel) bij de nationale verkiezing Golfbaan van het jaar 2014. Winnaar werd de Golfbaan Regthuys...

uit Noord-Holland. Joost Luiten werd winnaar in de categorie Golfer van het Jaar en Robert Jan Derksen ontving een oeuvre-prijs.

Bijzonder trots is het team van Tespelduyn op dit prachtige resultaat dat behaald is in het nog korte bestaan van 3,5 jaar.

“Deze 2e plek is een geweldige kroon op het werk van zowel onze medewerkers als van onze kundige golfprofessionals. Wij ontvangen hiermee de mooiste beloning en waardering voor alle inspanningen die ons team elke dag weer levert” aldus een enorm trotse Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed Tespelduyn.

De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door de Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en PGA Holland, de organisatie van de golfprofessionals.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn was samen met de Noord-Hollandse Golfbaan Regthuys en de Brabantse Golfclub De Dommel genomineerd voor de verkiezing tot Golfbaan van het jaar 2014.

Volgens de jury hebben alle drie de golfbanen zich onderscheiden door hun ambitieniveau en hun meerwaarde voor het enthousiasmeren van nieuwe en bestaande golfers. Mede hiermee hebben deze drie banen een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van golf in Nederland.

Bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is men uitermate verheugd over het behalen van de 2e plaats; “De vakjury selecteerde Tespelduyn uit meer dan 220 andere golfbanen en natuurlijk vervult ons dat met trots! Fijn dat onze inspanningen en voortdurende investeringen niet onopgemerkt blijven”, aldus Duivenvoorde.

“De golfers waarderen dat er oprecht naar hen wordt geluisterd en bovendien werken wij sinds kort samen met liefst 11 collega-golfbanen. Onze jaarkaarthouders kunnen op deze golfbanen spelen op basis van gereduceerd tarief of introductietarief en dat is een interessant extraatje”.

Dit voorjaar werden de basisscholen in de nabije omgeving benaderd met een uniek aanbod; onderschools kosteloos kennismaken met de golfsport. Het gevolg laat zich raden; liefst 450 basisschoolleerlingen zorgden voor gezellige drukte. “Juist dit initiatief werd door de jury gewaardeerd en wij hebben hiervan zelf ook erg genoten”.

Het komende jaar zullen er weer vele ontwikkelingen en activiteiten plaats vinden voor zowel onze huidige golfers als voor nieuwe golfers. Wederom zullen grote groepen leerlingen uit zowel het basisonderwijs als uit het voortgezet onderwijs onderschools naar Tespelduyn komen om kennis te maken met de golfsport.

Er zullen weer unieke programma’s en wedstrijden aangeboden worden, waar de golfers gebruik van kunnen maken. De ‘golfswing-goeroe’ Tom O’Mahoney, oud-bondscoach van het Nederlands golfteam, zal in 2015 wederom Masterclasses verzorgen.

In 2015 lanceert Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een eigen app met prachtige fly-overs van de golfbaan en tips over het spelen van de baan.

Meer info over Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, klik hier.

Foto's PR
Eerste foto: Peter Duivenvoorde directeur Tespelduyn en Joost Luiten 'Golfer van het Jaar'.