Datum: 30-05-2020 - 00:47
15
dec
'14

8 Noordwijkerhouters in top 50 invloedrijkste personen Bollenstreek. (foto's)

Ook dit jaar heeft het glossy zakenmagazine Bollenstreek IntoBusiness de top 50 Meest Invloedrijke Personen in de regio samengesteld. De top 50 geeft inzicht in wie er zakelijk betrokken is in de regio, wie succesvol is en wie het goede ondernemersvoorbeeld geeft. Op maandag 15 december...

kwam het bedrijfsleven in het prachtige bedrijf Autocentrum Beelen in Lisserbroek bijeen, voor de bekendmaking van de Top 50. De bijeenkomst was georganiseerd door uitgever John van der Tol van het zakenmagazine, in samenwerking met Frank Beelen van Autocentrum Beelen en het lokale bedrijfsleven.

John van der Tol over de Top 50:
Dit jaar is de lijst der lijsten alweer voor de vijfde keer bekend gemaakt. Deze lijst kan alleen maar verschijnen dankzij het draagvlak en met de hulp van de ondernemers en bestuurders uit de Duin- en Bollenstreek, die met grote betrokkenheid hebben meegewerkt.

Personen met invloed zijn zichtbaar, steken hun nek uit, ook voor anderen. Zij denken aan verbinden, samenwerken en hebben oog voor het belang van de Duin- en Bollenstreek als één geheel. Een mooie zakelijke lijst, serieus maar met een knipoog. Met deze 50 Toppers gaat de streek een mooie toekomst tegemoet, aldus John van der Tol.

 

Vorig jaar werden de heren Jan van Vliet en Piet de Vries uitgeroepen tot meest invloedrijke man in de Duin- en Bollenstreek. Dit jaar is het Dirk Bouman directeur uitgeverij Verhagen die gekozen is, als 'de invloedrijkste' in de Duin- en Bollenstreek.

Acht Noordwijkerhouters in de Top 50.

In deze Top 50 staan maar liefst 8 personen (vorig jaar 7) die woonachtig zijn in Noordwijkerhout. We geven u de namen en de plaats van de Noordwijkerhouters (en de top 3) waarop ze in de ranglijst staan. Later meer info over de top 50 op de website van IntoBusiness, klik hier.

Plaats Naam (woonplaats) Bedrijf en plaats
45 Hans Zwetsloot (NWH)
STOL architecten/ONDB Lisse40 Leonoor Duivenvoorde (NWH)   
CJ Duivenvoorde Opslag Noordwijkerhout38 John Brouwer (NWH) Brouwers Tours Noordwijk36 Jaap Beunder (NWH) Beunder Regiobank Noordwijkerhout34 Peter Duivenvoorde (NWH) Golfbaan & Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout23 Frank Timmers (NWH) Timmers Verpakkingen Noordwijkerhout8 Arjan Bakker (NWH) Haasnoot Bruggen Rijnsburg4 Edwin de Beukelaar (NWH) De Beukelaar Groep Noordwijk3 Coco Meeldijk (Lisserbroek)
Buro Coco Lisserbroek2 Leo van der Zon (Voorhout) Helios Management Voorhout1 Dirk Bouman (Katwijk) Uitgeverij Verhagen Katwijk


Foto's redactie BON.

Laatste foto > Noordwijkerhouters v.l.n.r. Arjan Bakker, Peter Duivenvoorde, Frank Timmers, Jaap Beunder, Edwin de Beukelaar, Hans Zwetsloot. Inzet foto: Leonoor Duivenvoorde en John Brouwer (niet aanwezig).