Datum: 02-06-2020 - 19:24
16
dec
'14

Spannend theaterstuk voor kinderen door ODI.

Op 17, 24 en 25 januari in De Schelft in Noordwijkerhout en op 1 februari in het Fioretti College in Hillegom speelt toneelvereniging ODI het humoristische en spannende stuk voor kinderen 'het spookt op Ravenstein' voor kinderen vanaf 5 jaar. Het stuk begint steeds om 14:00 uur....

Het stuk is geschreven door Rob Maayen en de regie is in handen van Jasja Bühler.

Het stuk gaat over een schat die in hotel slot Ravenstein verborgen ligt. Al eeuwen lang wordt er door de erfgenamen van het slot naar deze schat gezocht. En ook de huidige erfgename (Bella van Ravenstein en haar man Koos de Hoop), kunnen deze schat goed gebruiken om al het achterstallig onderhoud te kunnen uitvoeren en de openstaande rekeningen te kunnen betalen.

Maar ook de verdrietige geest gravin Annabella en de geest van de wrede Spaanse officier Don Fernando Alatriste spoken iedere nacht rond. Zij zullen namelijk pas rust vinden als de schat van Ravestein gevonden is.

Als er dan na lange tijd 2 gasten arriveren (Dorothea en Roderick Van Duitenbergh) en een ondeugend neefje (Dirkje) komt logeren, gebeuren er allemaal rare en komische dingen. En ook de twee projectontwikkelaars Willemijn Woeker en Simon Schraper brengen de nodige spanning ten tonele.

Kaartjes
Kaartjes zijn vanaf nu voor 4 euro (5 euro aan de zaal) verkrijgbaar bij boekhandel Wagenaar& van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook via www.toneelverenigingodi.nl zijn kaarten te reserveren.