Datum: 13-08-2022 - 03:12
13
dec
'14

Henk van Schooten verrast door de Sjaan en Vriendenloterij.

Een grote verrassing voor Henk van Schooten uit Noordwijkerhout van de VriendenLoterij. Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc, waar Henk al jaren vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om de hartenwens van Henk in vervulling te laten gaan....

Nieuwe bariton
Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc heeft een aanvraag bij het VriendenFonds gedaan voor een nieuwe bariton voor Henk van Schooten. "Henk heeft veel voor ‘St. Jeanne d'Arc' betekend.

Hij is bestuurslid geweest, muziekarchivaris van de marchingband, actief in en om het clubgebouw en heeft nog vele andere dingen gedaan voor de vereniging.

Gezien zijn staat van dienst, en omdat Henk zonder werk is komen te zitten, is ‘St. Jeanne d'Arc' van mening dat hij een steuntje in de rug heeft verdiend.

Henk zijn hartenwens is een nieuwe bariton, dankzij het Vriendenfonds konden we hem hiermee verrassen!"

Hartenwensen
Gezondheids- en welzijnsorganisaties, clubs en verenigingen – die bij de VriendenLoterij zijn aangesloten - kunnen twee keer per jaar een aanvraag doen bij het VriendenFonds van de Loterij om een betrokkene een steuntje in de rug te geven.

Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren.

Foto PR