Datum: 28-05-2023 - 05:14
12
dec
'14

Vrienden van Munnekeweij overhandigen kerststukken aan bewoners.

'Samen vieren we Kerst' luidt de slogan die een grootgrutter deze dagen gebruikt om duidelijk te maken dat niemand deze dagen vergeten mag worden. Kerstmis  is een feest van samenzijn. Maar juist in deze periode voelen veel ouderen zich eenzaam en soms...

zelfs vergeten. Om die reden heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van Munnekeweij besloten ook dit jaar weer te zorgen voor kerststukken voor de bewoners van Munnekeweij. Zij wil daarmee iets extra’s te doen voor de cliënten van het Zorgcentrum.

Namens het bestuur van de Vrienden overhandigden Dolf Hulspas, Willeke Duivenvoorden en Piet Broekhof op vrijdagmorgen 12 december het eerste kerststuk aan mevrouw Van Diemen,die als Prinses An dit seizoen de hoogste vrouw is in Munnekeweij. Daarna zijn aan alle cliënten de prachtige kerststukken aangeboden. Deze geste stelden de bewoners zeer op prijs.

De Vrienden van Munnekeweij willen met deze Kerstactie positieve aandacht aan de bewoners besteden en daarmee laten weten dat er aan hen wordt gedacht, ook en juist in deze donkere dagen.

Ook voor 2015 heeft de Stichting Vrienden van Munnekeweij verschillende activiteiten op stapel staan om het leven en wonen in Munnekeweij nog aangenamer te maken. Voor meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's BON