Datum: 13-08-2022 - 03:05
11
dec
'14

Charles Dickens orkest ondersteunt kerstzegelactie St. Jeanne d’Arc.

Ook dit jaar organiseert muziekvereniging St. Jeanne d’Arc weer haar jaarlijkse kerstzegelactie. Indien u nog geen kerstzegels van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc heeft gekocht, zorg dan dat u dit tijdig doet. De zegels zijn namelijk nog maar tot 17 december te koop...

Dit is tevens de uiterste datum dat u uw post kunt inleveren.

De zegels zijn te koop voor slechts € 0,30 per stuk, een behoorlijke besparing en opzichte van het tarief van PostNL. Met de kerstzegels steunt u bovendien muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, zodat de vereniging zich actief kan blijven inzetten voor de gemeenschap. Indien u uw post voorziet van een 'Sjaan-postzegel' en deze tijdig inlevert, dan wordt uw post binnen Noordwijkerhout bezorgd door leden van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.

De zegels zijn aan te schaffen op de volgende adressen:
- VVV, Dorpsstraat 8
- Bakkerij van Eeden, Kerkstraat  (ma t/m vr van 08:00 – 13:00 uur, za 08:00 -15:00 uur)
- Verenigingsgebouw “De Parade”, v.d. Weijdenlaan 2A (ma t/m vr vanaf  19.00 uur)

Op deze adressen kunt u tevens uw post inleveren. Daarnaast is een extra inleverpunt in de centrale hal van gezondheidscentrum aan de Via Antiqua 19.

Charles Dickens orkest op 13 december:
Op zaterdag 13 december zijn de kerstzegels bovendien te koop rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Hier vindt u leden van de vereniging waarbij u de kerstzegels kunt kopen. Op deze dagen wordt de verkoop ondersteunt door diverse leden van St. Jeanne d’Arc die een Charles Dickens orkest hebben gevormd. Hiermee komt u geheel in de kerstsfeer.

Hopelijk draagt u muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” een warm hart toe en maakt u de actie ook dit jaar weer tot een succes!