Datum: 05-12-2021 - 23:38
10
dec
'14

Van Nispen zet ouderen in beweging.

Gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling. Gymnastiekvereniging Van Nispen...

De Zilk start in samenwerking met de Welzijnsorganisatie KBO (ouderenbond) De Zilk en beweegcoaches Noordwijkerhout gymlessen voor 55+ en ouder. Uitgangspunt is een sportief gymuurtje waaraan iedereen op haar/zijn niveau aan mee kan doen.

Denk vooral niet dat is niks voor mij, ik ben te stram, te oud, niks ervan! Doe gezellig mee, het houdt u langer fit en verhoogt uw zelfredzaamheid. Vergeet vooral niet om gelijk uw buurvrouw of buurman mee te nemen want hoe meer zielen hoe meer vreugd. U krijgt 2 gratis proeflessen!

Dus kom van uw stoel, we zien u graag woensdagavond 7 januari 2015 om 19.00 uur in de nieuwe gymzaal van de Egelantier, ingang aan de Beukenlaan, De Zilk. Neem voor meer informatie contact op met gymnastiekvereniging Van Nispen, tel. 0252 515 831, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website:
www.noordwijkerhoutinbeweging.nl/volwassen