Datum: 09-08-2020 - 01:39
08
dec
'14

Mini-tentoonstelling over fietsenhandel Van Dam bij NoVaTo.

De nieuwe expositieruimte en de daarbij behorende nieuwe openingstijden woensdag- en zaterdagmiddag mogen dan nog niet overal bekend zijn, toch mocht NoVaTo de eerste week een flink aantal bezoekers verwelkomen. Eén bezoeker had zelfs een reis vanuit Utrecht gemaakt om...

aanwezig te kunnen zijn. De nieuwe ruimten en tijden geven ook voor de vrijwilligers meer mogelijkheden. De grote vrijwilligersgroep welke vrijdagmorgen bezig is met het archiveren de vele foto’s, documenten en andere stukken, heeft  zich gesplitst.

Op woensdagmiddag is een aantal vrijwilligers bezig met hun werkzaamheden en ook is de nieuwe werkgroep genealogie aanwezig. Mocht u vragen hebben met betrekking tot uw voorouders dan zijn Bert Hogervorst en Antoon van Grieken aanwezig. Bert heeft toegezegd om zijn aanzienlijke verzameling boeken, aantekeningen en andere documenten over te brengen naar de NoVaTo-ruimte.

Op de vrijdagmorgen is een aantal vrijwilligers onder andere bezig met voorbereidingen voor het schrijven van diverse boekwerken welke NoVaTo komen jaren hoopt uit te geven.

NoVaTo houdt de 3e woensdag van de maand vast voor het openen van tijdelijke tentoonstellingen. Vanaf woensdag 17 december kunt u komen kijken naar een mini-tentoonstelling over fietsenhandel Van Dam in de Havenstraat.

In verband met de feestdagen is de Zeestroom aan de Hoogstraat 58a gesloten op de woensdagen 24 en 31 december. NoVaTo dankt alle vrijwilligers, bezoekers, sympathisanten, donateurs en sponsors voor hun steun in 2014 en wenst iedereen fijne feestdagen en een goed 2015.