Datum: 19-09-2021 - 13:43
06
dec
'14

Workshop glasmozaïeken in de kantine van de Dierenhoeve.

Zijn er nog creatieve mensen.... want ik, Thea Kortekaas, ben op zoek naar mensen die graag iets nieuws willen gaan doen en wel met glasmozaïeken. In april ben ik begonnen met het geven van workshops, eerst in een schuur en later op zoek naar een betere ruimte. Ik kon zelfs kiezen...

uit verschillende locaties en uiteindelijk ben ik gaan praten met de beheerder van de Dierenhoeve en daar mocht ik de kantine gaan gebruiken. We zijn met een aantal enthousiaste mensen, al heel wat keren aan het mozaïeken geweest. En wat blijkt er komen steeds meer nieuwe verzoeken bij omdat het echt leuk is om te doen.

Om uit de kosten te komen en om genoeg nieuw materiaal te kunnen aanvoeren, vraag ik een bijdrage van € 20,-. Koffie drinken we in de mooie kantine van de Dierenhoeve en die kosten zijn inbegrepen en opbrengst daarvan komt ten goede van de Dierenhoeve.

We hebben leuke ondergronden om te mozaïeken maar u mag natuurlijk ook zelf iets meebrengen en dan denk ik aan een schaal, vogelhuisje of wat u maar wilt. In april 2015 staan er alweer 2 avonden gepland en wel op maandag 13 april en dinsdag 14 april.

Bij genoeg aanmeldingen plakken we er meer avonden aan vast. Wilt u meer weten bel me gerust eens op: 0252-377029. Op mijn Facebook staan al vele voorbeelden, klik hier. Voor meer informatie kunt u ook mailen via mijn emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thea Kortekaas