Datum: 19-09-2019 - 08:46
04
dec
'14

Kerstmarkt de Hafakker groter dan ooit.

Woensdag 17 december is het terrein van de Hafakker omgetoverd tot kerstdorp met verschillende looproutes, maar liefst 35 kramen, heerlijke winterse versnaperingen, een terras, muziek, de Kerstman en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom! Een gezellige kerstmarkt in en rondom...

de Zeereep te Noordwijkerhout. Het terrein van de Hafakker wordt omgetoverd tot een kerstdorp met verschillende looproutes en gezellig terras. We gaan buitenkoken en deze heerlijke winterse versnaperingen zijn te nuttigen op ons buitenterras. Dit jaar is de kerstmarkt op woensdag 17 december van 14.30 tot 19.30 uur. Zo brengt de verlichting extra sfeer wanneer de avond valt.

We hebben een groot en gevarieerd kerstaanbod dit jaar. Een muziektent met live muziek en kerstverhalen worden verteld in de kinderhoek. Ook kunnen kinderen hier, naast knutselen, kennismaken met konijnen, cavia's, schapen, geiten en pony's. De oude ambachten groep uit Katwijk en het Melklokaal uit Noordwijkerhout laten hun kunsten zien, waaronder glasblazen en het tot stand komen van zuivelproducten.

Natuurlijk is de Kerstman er ook. Voor alle kleintjes onder ons heeft hij een verrassing. Muzikaal zal het er ook niet aan ontbreken. Onze huis DJ zorgt er voor dat de kerstklanken over het Hafakkerterrein galmen. Popkoor BLOOM  uit Noordwijkerhout treedt op met hun kerst repertoire en onze goochelaar komt met een heuse kerstshow.

En naast dit alles zijn er in en rondom de boerderij 35 stands met kerstartikelen, streekproducten en zelfgemaakte producten: zoals sieraden, gebreide mutsjes, houtproducten en haakcreaties. Voor ieder wat wils. Natuurlijk maken de cliënten van Appeltje-Eitje weer kerstbakjes en ook voor een kerstboom kan je er terecht.

Een hele happening. Wil je de kerstsfeer goed mee krijgen dan is een bezoekje aan deze kerstmarkt zeker de moeite waard. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor het volledige programma en de activiteiten. Facebooknaam: Zorgboerderij de Hafakker Het Raamwerk.