Datum: 17-10-2021 - 20:08
02
dec
'14

Wandelen op lichtjesavond in Noordwijkerhout.

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling. Lichtjesavond...

op 19 december is de sfeervolste vrijdagavond van het jaar verzorgd door de winkeliers, de politiek, muzikale dorpsgenoten en veel andere vrijwilligers. Het hele centrum is verlicht met kaarslicht, sterretjes, fakkels en ander sfeerlichtjes, de prachtige verlichting in de bomen rond de Witte kerk zullen die avond zeker de hoofdrol spelen.

Vooraf aan deze gezellige avond nodigen de beweegcoaches van Noordwijkerhout in Beweging in samenwerking met de wandelsportaanbieders u allen uit voor een verlichte avond wandeltocht door het dorp. Doel: 2014 sfeervol en fit uit wandelen en maak sportieve afspraken voor het nieuwe jaar!

Start om 18.00 uur vanaf Marktplein, via het centrum naar de Brink voor een warming up zodat u soepel de route mee kan lopen en eindigt om 19.00 uur weer op het Marktplein. Er staat daar een stand waar u wordt opgewacht met warme chocolade melk, aangeboden door Hekkersport / Ton Sur Ton. Tevens kunt u zich laten informeren wat het aanbod is van de wandelsportaanbieders.

Daarna kunt u gezellig vertoeven in het dorp. Neem een kijkje bij de sfeervolle vuurplekken, om marshmallows te roosteren. Er klinkt muziek en zang vanuit het Witte kerkje. Het winkelende publiek wordt getrakteerd op Glühwein, erwtensoep, warme chocolade melk en de Kerstman deelt wat lekkers uit.

Kom gezellig allemaal, met het hele gezin, opa en oma, vrienden, de buurman en buurvrouw. Neem iedereen mee. Er wordt gewandeld in verschillende tempo’s, er is een route uitgezet met enkele uitstap momenten, het is dus toegankelijk voor iedereen. Neem een lampje of lampion mee zodat er een verlichten lint door het dorp loopt.

Foto PR