Datum: 08-08-2020 - 01:33
27
nov
'14

Van den Berg 'Bloemensfeer en meer' opent haar deuren in de Havenstraat.

Op een van de mooiste idyllische plekjes van Noordwijkerhout start Wim van den Berg vrijdag 28 november 'Van den Berg Bloemensfeer en meer'. Met de opening van mijn eigen zaak kijk ik uit naar een nieuwe start in een branche waarin ik al jaren werkzaam ben. Ruim 20 jaar...

heb ik samen met mijn zus een prachtig bedrijf opgebouwd, van den Berg Greenhouse. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan als ondernemer en mij gespecialiseerd op het gebied van bloemen en planten in de meest brede zin.

Vanaf vrijdag 28 november kunt u terecht in de Havenstraat nr. 4 en kunt u zich laten adviseren door Wim en zijn creatieve team. Een rijk assortiment aan bloemen, planten en woonaccessoires zorgen voor dat extra stukje sfeer in huis.

Naast het verzorgen van diversen bloemarrangementen kan Van den Berg Bloemensfeer en meer ook zakelijk iets voor u betekenen. Beurzen, feesten e.a. evenementen kunnen wij voor u bloemrijk aankleden.

De gehele maand december hebben wij speciaal voor de opening diversen leuke acties en aanbiedingen voor u in petto (klik hier voor de openingsaanbiedingen). Ook zullen wij het terras van Het feest van Harry een groen kleurtje geven, geen Heineken maar 'Nordmannen' te koop, onder het genot van moeders stoofperen…

Kom gerust een kijkje nemen, wij hebben er enorm veel zin in…

Tot vrijdag!

Team Van den Berg Bloemensfeer en meer. (Volg ons op Facebook, klik hier)