Datum: 18-01-2022 - 18:31
26
nov
'14

Organisatie start Samenloop voor Hoop 2015.

Na het indrukwekkende evenement  de Samenloop voor Hoop in 2011en 2013 heeft een (deels) nieuwe organisatie vrijwilligers besloten zich in te zetten voor een nieuwe Samenloop voor Hoop in 2015. Deze Samenloop voor Hoop zal georganiseerd worden op 13 en 14 juni 2015...

op het terrein van SJC in Noordwijk. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Op de eerste informatie avond afgelopen maandag in de Muze Noordwijk waren er veel geïnteresseerden aanwezig. Niet alleen om met een team mee te lopen, maar zeker ook survivors (mensen die kanker hebben overleefd en tijdens de SamenLoop in het zonnetje worden gezet) en sponsoren waren aanwezig.

De eerste survivor en team aanmeldingen zijn dan ook binnen.De kerngroep van de SamenLoop voor Hoop is enorm blij met dit resultaat van de eerste informatie avond. Er zullen zeker nog meer avonden volgen, aldus Danielle Brink voorzitter van het kernteam.

Je aanmelden met een team? Meelopen als survivor?
Kijk dan op de website:
www.noordwijkerhout.samenloopvoorhoop.nl
of www.noordwijk.samenloopvoorhoop.nl.
of via de Facebook pagina:
www.facebook.com/SamenloopvoorhoopNoordwijkNoordwijkerhout.

Foto's pr.