Datum: 28-11-2022 - 15:10
25
nov
'14

Sint en Piet bij u op bezoek? Dan is de opbrengst voor de Honingraat.

Sint en Piet Noordwijkerhout is een organisatie die bezoekjes door Sint en Pieten verzorgd in de Bollenstreek, het geld dat hiermee opgehaald wordt gaat naar een goed doel. Vorig jaar hebben wij een behoorlijk bedrag van € 2.256,-- geschonken aan 'Make a wish'. Dit bedrag is...

heel goed besteed aan kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het doel dat we dit jaar hebben gekozen is; Het medisch kinderdagcentrum "De Honingraat" Hier komen kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Er wordt gewerkt aan hun ontwikkeling door middel van verschillende activiteiten.

Doordat alle medewerkers aan de "Sint & Pieten actie" hun diensten gratis aanbieden, hopen wij, na aftrek van de gemaakte kosten aan kleding en schmink, dit jaar een mooi bedrag te kunnen overmaken aan ons nieuwe doel.

We doen elk jaar redelijk veel bezoekjes, maar dit jaar hebben wij de ambitie om door te groeien en nog veel meer bezoekjes te doen. Vindt u het leuk om Sint en Piet bij u thuis of werk langs te laten komen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..