Datum: 01-06-2023 - 17:55
23
nov
'14

Speciale decemberacties van Arriva in Zuid-Holland.

Om reizigers in december extra voordeel te bieden en het bezoek aan de gezellige steden in de provincie Zuid-Holland te stimuleren, houdt Arriva speciale acties in Zuid-Holland. Zo verspreidt de vervoerder tussen 22 en 25 november huis aan huis een magazine vol kortingscoupons...

In het speciale kerstmagazine, dat bij zo’n 53.000 huishoudens bezorgd wordt, vindt de lezer vijf voordeelbonnen voor de bus.

Per bon kunnen (maximaal) vijf personen een dagkaart kopen voor € 2,- of € 4,-, waarmee een hele dag, vanaf 9.00 uur, onbeperkt in de eigen regio gereisd kan worden met alle stads- en streekbussen en Qliners van Arriva.

Deze actie is geldig in de regio’s:
* Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland
* Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
* Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee

Er zijn ook twee voordeelbonnen voor stadsdagkaarten (Alphen a/d Rijn, Dordrecht, Gorinchem, Gouda en Leiden). Wie een NEE-NEE-sticker heeft of de folder heeft gemist, kan er vanaf 22 november één ophalen bij de Arriva Store in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Gorinchem of Dordrecht (op = op).

Overige acties
Andere decemberacties van Arriva in de provincie zijn Kids4Nix in de kerstvakantie en de feestdagenactie in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden (gratis reizen met alle stads- en streekbussen en Qliners van Arriva op 25 en 26 december 2014 en 1 januari 2015). Reizigers kunnen kijken op www.arriva.nl/zuid-holland voor meer informatie.