Datum: 02-10-2023 - 11:12
21
nov
'14

'Briljante huwelijk' van Wim en To van Eeden-Warmerdam.

Vrijdagmiddag 21 november bracht burgemeester Goedhart een bezoek aan het 65-jarige bruidspaar Wim en To van Eeden-Warmerdam. Het briljante bruidspaar woont sinds de pensionering op 65-jarige leeftijd van Wim op de Wildlaan. Op 23 november 1949 traden Wim (94) en To (86)...

in het huwelijk en zijn ze daarna gaan wonen en werken op de oude boerderij van vader Martin van Eeden op de Herenweg. In het begin werden er koeien gehouden maar al gauw ging men over op het telen van bloembollen. Twee zonen hebben het bloembollenbedrijf van hun vader Wim overgenomen. Het echtpaar is in het gelukkige bezit van 7 kinderen (5 zonen en 2 dochters), 18 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Tot voor kort heeft het echtpaar nog vele jaren gekampeerd en was fietsen een grote hobby van het bruidspaar. Beide hebben nog een redelijke gezondheid en nu genieten ze nog van lekker koken/eten, lezen, puzzelen, muziek en van hun kinderen, klein- en achterkleinkinderen.

Het echtpaar viert hun 65-jarige bruiloftsfeest bij De Engel in Lisse, de redactie van BON wenst het echtpaar nog vele gelukkige jaren samen.

Foto's redactie BON.