Datum: 02-06-2020 - 20:35
20
nov
'14

ODI speelt ‘Gouwe handjes’ nog één keer...

Afgelopen weekend heeft toneelvereniging ODI drie keer de tragikomedie ‘gouwe handjes’ opgevoerd in De Schelft. De zalen waren steeds goed gevuld en men heeft erg genoten van zowel de serieuze kant als van het (overwegend) humoristische kant van het verhaal. ODI heeft afgelopen...

zaterdagmiddag ook weer voor senioren gespeeld.

Het stuk speelt zich af rondom het leven van Louis (Hennie Rutting), een gepensioneerde zakenman met gouwe handjes. Helaas komt zijn tweede vrouw Emma (Thea Klein) te overlijden maar beloofd hij haar op haar sterfbed dat hij weer gelukkig zal worden. Eigenlijk heeft Louis daar helemaal geen zin meer in, hij is er wel klaar mee.

Dan belt een halfjaar naar het overlijden van Emma een mooie jonge vrouw aan, Claire (Mandy Wolvers). Zij weet Louis te raken en door haar krijgt hij zijn levenslust weer terug. Niet iedereen is daar blij mee. Iedereen bemoeit zich dan ook met het leven van Louis.

Zowel zijn dochter Alice (Ella Duivenvoorden), schoonzus Charlotta (Annemieke Hoogeboom) als zijn werkster Suze (Els Akerboom in haar debuutrol bij ODI) proberen invloed uit te oefen op zijn nieuwe leven en vooral met wie hij dit vorm moet geven!

 

ODI speelt dit mooie stuk nog eenmaal en wel op zaterdag 22 november in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Het stuk begint om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal open.

 

Kaarten zijn voor 8 euro verkrijgbaar bij Wagenaar&van Halem en de VVV in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom of via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto's uitvoering in De Schelft PR
.