Datum: 04-07-2020 - 20:38
20
nov
'14

Voorronden NK Schoolbowlen voor groep 7 en 8 in Noordwijkerhout.

In januari 2015 organiseert de Nederlandse Bowling Federatie in samenwerking met de bowlingvereniging van Noordwijkerhout de voorronden van het NK Schoolbowlen bij Flamingo bowling. Hiervoor hebben de kinderen van groep 7 en 8 zich de afgelopen weken voor op kunnen geven...

op hun eigen school. Alle basisscholen uit Noordwijkerhout en de Zilk doen hier aan mee, en hebben totaal met 33 teams van 3 (soms 4) spelers ingeschreven. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus meld je eigen aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor degene die zich voor dit kampioenschap goed wil voorbereiden, is er een kennismakingsperiode als training georganiseerd bij Flamingo Bowling. Aan de training mogen ook kinderen meedoen die niet zullen deelnemen aan de voorrondes, maar het leuk vinden om beter te leren bowlen.

De kennismakingslessen worden gegeven door gediplomeerde trainers van de Bowlingvereniging Noordwijkerhout en bestaat uit totaal 4 lessen op de volgende data en tijden:
Donderdag 27 november van  15.30 tot 16.30
Donderdag   4 december van  15.30 tot 16.30
Donderdag 11 december van  15.30 tot 16.30
Donderdag 18 december van  15.30 tot 16.30

Kosten voor deelname aan de gehele periode van 4 lessen zijn totaal 10 euro. Inschrijven voor de lessen kunt je thuis regelen door online in te schrijven op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl en te kiezen voor de afdeling ‘jeugd’.

Wil jij misschien lid worden van de bowlingvereniging van Noordwijkerhout? Alle informatie over lid worden en trainingstijden kun je lezen op www.bowlingverenigingnoordwijkerhout.nl.

Als u vragen heeft over de kennismakingsperiode, de voorrondes van het NK schoolbowlen of algemene vragen over jeugdsport in Noordwijkerhout dan kun je contact opnemen met de sportcoach jeugd van Noordwijkerhout door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..