Datum: 25-02-2021 - 02:34
18
nov
'14

Tespelduyn genomineerd voor 'Golfbaan van het jaar 2014'.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is genomineerd voor de verkiezing tot Golfbaan van het jaar 2014. Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door de Nederlandse Golf Federatie en de Nederlandse Vereniging van Golf- accommodaties. Tespelduyn is 1 van de 3 genomineerden...

die zich volgens de jury alle drie hebben onderscheiden door hun ambitieniveau en hun meerwaarde voor het enthousiasmeren van nieuwe en bestaande golfers. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van golf in Nederland. Naast Landgoed & Golfbaan Tespelduyn zijn de Noord-Hollandse Golfbaan Regthuys en de Brabantse Golfclub De Dommel genomineerd.

Bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is men zeer verheugd en trots op de nominatie; “De vakjury selecteerde Tespelduyn uit meer dan 220 andere golfbanen en natuurlijk vervult ons dat met trots! Fijn dat onze inspanningen en voortdurende investeringen niet onopgemerkt blijven”, aldus directeur Peter Duivenvoorde. “De golfers waarderen dat er oprecht naar hen wordt geluisterd en bovendien werken wij sinds kort samen met liefst 11 collega-golfbanen.

Onze jaarkaarthouders kunnen op deze golfbanen spelen op basis van gereduceerd tarief of introductietarief en dat is een interessant extraatje”. Dit voorjaar werden de basisscholen in de nabije omgeving benaderd met een uniek aanbod; onderschools kosteloos kennismaken met de golfsport.

Het gevolg laat zich raden; liefst 450 basisschoolleerlingen zorgden voor gezellige drukte. “Juist dit initiatief werd door de jury gewaardeerd en wij hebben hiervan zelf ook erg genoten”.

Tijdens de Golf Awards gala-avond op 18 december wordt de winnende golfbaan bekend gemaakt. BON houdt u zoals altijd op de hoogte van deze uitkomst!

Foto's BON en PR.