19
nov
'14

Een volle kerstagenda voor Popkoor Bloom!

Het wordt eindelijk wat kouder en alhoewel misschien nog ver weg…: De Kerst komt eraan!! De komende weken is popkoor Bloom dan ook weer druk aan het repeteren voor de kerst concerten. Met 2 nieuwe liedjes toegevoegd aan het kerstrepertoire zal Bloom maar liefst zes concerten geven...

Bloom start op zaterdag 13 december met de Kerstkorendag in Katwijk, is de 14e, tijdens de kerstwandeling te zien en te horen in de St Jeroenskerk en in het woonzorgcentrum St Jeroen in Noordwijk, de 16e is Bloom te gast bij het Vrouwengilde in Hillegom en de 17e zingen zij bij Zorgboerderij de Hafakker te Noordwijkerhout.

Op vrijdag 19 december viert men Lichtjesavond en geeft Bloom een concert in de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Dit doen ze samen met Kinderkoor de Schalmei o.l.v. Pauline van Eeden. De zangers en zangeressen van Bloom sluiten de kerstweek af op zondag 21 december met een groots concert in woonzorgcentrum Munnekeweij.

Check de website voor de exacte tijden: www.popkoorbloom.nl. U ziet het; u kunt de kerstperiode Bloom niet missen! De leden van Bloom hopen dan ook van harte u tegen te komen tijdens een of meerdere optredens!