Datum: 28-11-2022 - 16:09
17
nov
'14

Ingezonden brief door Sinterklaas: Intocht één groot feest.

Afgelopen zaterdag was de intocht van Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten in Noordwijkerhout. Het was niet helemaal droog maar wel heel gezellig op deze sportieve middag. Voor een verslag en foto's klik hier. De Sint heeft aan alle Noordwijkerhouters een brief geschreven over de intocht...

Beste inwoners van Noordwijkerhout.

Wat hebben wij, de Zwarte Pieten en Sinterklaas, genoten van de intocht in Noordwijkerhout. Veel ouders met kinderen hadden het natte weer getrotseerd om naar de oude haven te komen, waar wij met onze prachtige stoomboot aankwamen. Ik wist niet wat ik zag, zoveel kinderen met hun ouders en opa`s en oma`s.

Het was voor ons een onvergetelijke intocht. We hadden hulp van onze hulppietjes, Evy, Maaike en JJ. Deze pietjes hebben het echt uitstekend gedaan. Noordwijkerhout heeft laten zien dat een intocht een feest kan zijn, zonder rellen. Geweldig!!!

Ook dank aan de fanfare en de majorettes van de St. Jeanne d’arc, het was weer top. De deelnemende sportverenigingen, zoals de tennisvereniging de Boekhorst, Gios, Optisport, de Boekhorstruiters, de Zwemvereniging, handbalvereniging Northa, basketbalvereniging the Jump en de Streetdancers van Nispen, verdienen een heel groot compliment.

Zij hebben de kinderen op een geweldige manier vermaakt. Ik vind het jammer dat ik niet alle verenigingen heb kunnen bezoeken. Maar onze dank is er zeker niet minder door. Het was grote klasse en jullie zijn ondanks de regen doorgegaan. Jullie zijn een voorbeeld voor jullie vereniging.

Ook dank aan de brandweer van Noordwijkerhout, zij waren weer een geweldig gastheer voor ons. Ik hoop jullie allemaal nog even tegen te komen in de periode dat ik in Nederland verblijf of misschien wel in het pietenhuis in Noordwijkerhout.

Een lieve groet,

Sinterklaas en de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.