Datum: 18-04-2021 - 01:57
16
nov
'14

Zaterdag 13 december VVSB-kerstveiling met 90 diners in de Witte Kerk.

De kerstveiling komt er weer aan op zaterdag 13 december is het zover, de kantine is dan geheel verbouwd tot een veilinghuis. Voor jong en oud zijn er mooie kavels te verkrijgen, ook  hebben we voor de kinderen weer de bekende loterij met het rad. Ook de enveloppen loterij...

komt op die avond voorbij. We beginnen om 19:30 met deze altijd zo gezellige avond.

Nieuw dit jaar is dat er een VVSB Diner georganiseerd gaat worden in de trots van Noordwijkerhout de Witte Kerk op 6 maart 2015. De Witte Kerk zal van binnen geheel omgetoverd worden tot een 3 sterren restaurant waar u kan gaan genieten van een uitgebreid 3 gangen diner inclusief lekkere drankjes.

Het is dan ook een mooie gelegenheid elkaar op een geheel andere wijze te ontmoeten. Het gaat een gezellige avond worden waarmee u tevens onze voetbalvereniging steunt. Laat deze unieke gelegenheid niet aan u voorbij gaan en meldt u snel aan bij John Warmerdam 06-53598194 of André Geerlings 06-22974357.

De kosten bedragen € 100,- per persoon. De prijs is inclusief welkomstborrel, 3 gangendiner en alle drankjes. We hebben maar plek voor 90 personen dus meld u snel aan! Vergeet dus niet te noteren in uw agenda 6 maart 2015.

Ook veilen we nu al op Facebook, we hebben een pagina aangemaakt met de naam VVSB-kerstveiling zie hier de link: https://www.facebook.com/kerstveiling.vvsb. Daar staan nu al leuke kavels op zoals een massagebon, bal met handtekeningen van de selectie en een trendy kistje met bollen. Zodra uw vrienden word met de site kunt u bieden op deze kavels. De kavels staan er 10 dagen op.

Maar ook op de kerstveiling avond zelf zijn er zeer mooie kavels te winnen, wat te denken van een voetbalwedstrijd bekijken in Engeland of bij Ajax of in een skybox bij Ado Den Haag. Een Apple I Pad, dinerbonnen en ook natuurlijk de nodige flesjes drank en pondjes paling en zalm komen voorbij. Zelfs 50 x een ijsje bij Nederzandt. Voor ieder wat wils dus.

De catalogus komt dit jaar in de woensdagkrant te staan en ook op de website van VVSB. Dit jaar dus geen boekje meer in de bus. Hou daarom de krant in de gaten van 10 december. Kom dus gezellig zaterdag 13 december naar de kantine van VVSB om dit eens te aanschouwen.

De VVSB-Kerstveilingcommissie