Datum: 26-02-2020 - 12:16
11
nov
'14

Senioren van de Victorkerk te gast op een typisch Nederlandse middag!

Zondagmiddag 9 november kwamen vele Victorianen van 76 jaar en ouder naar het Victorhuis om te genieten van de sedert 2002 jaarlijkse feestmiddag. Deze middag is door al deze jaren heen georganiseerd door een groep enthousiaste mensen die via het koor Manna betrokken...

zijn bij de Victor. Dit jaar had de feestcommissie gekozen voor het thema: Typisch Nederland. De kleuren rood wit blauw, het Nederlandse landschap, de boeren en boerinnen van weleer, klompen, de rode zakdoek, molens, alles was zichtbaar aanwezig.

In het traditiegetrouwe openingslied werd de toon voor de middag direct gezet: een gezellig Noordwijkerhouts Victorfeest, met koffie en wat lekkers, een borrel en een hapje, mooie pianomuziek op de achtergrond en vooral de gezelligheid met elkaar.En tussen dit alles door was er ruimte voor wat liedjes en een sketch.

Zo passeerde een inburgeringscursus de revue, waar anderstaligen moeite hadden met het vinden van de juiste betekenis van Nederlandse woorden, hetgeen natuurlijk tot grote hilariteit leidde.

Verder was daar André van Duin met de welbekende versiertruc op het bankje van de bushalte en een echte boeren volksdans. Ook Herman Emmink was er met het programma Wie van drie van weleer, met Bep de beste bitterballenbakster van Noordwijkerhout.

Ruimte voor muziek in een medley van zowel typisch Nederlandse als echte boerenliedjes. De moppen die tussendoor werden verteld mogen ook zeker niet worden vergeten! Even lekker lachen, fijn meezingen, enthousiast klappen, gezelligheid alom!

Een jaarlijkse middag waar de ouderen van de Victor met volle teugen van genieten, waar met veel plezier op terug kan worden gekeken en men hoopvol uitziet naar de middag van het jaar daarop! Dit jaar was het wederom een succes en is er een woord van dank voor iedereen die deze middag mede mogelijk heeft gemaakt.

Foto's PR