Datum: 14-08-2020 - 04:33
09
nov
'14

Prins Holiday en Prinses Sunshine het 47ste Prinsenpaar der Duinknijnen. (90 foto's)

Dit weekend was het dan eindelijk zover, in het Duinknijnenrijk werden in de geheel vernieuwde Trefcentrum de Duinpan voor het eerst de nieuwe Prinsenparen bekend gemaakt. Zo was er vrijdagavond bij de Dwergknijnen eerst het afscheid van Prins Party en Prinses Fun en vervolgens...

een heuse pokeravond met daarbij diverse poker talenten. Van de 6 pokerspelers vielen er snel 4 af en bleven er uiteindelijk 2 over, hier zat de nieuwe Jeugdprins der Dwergknijnen waarschijnlijk bij. Geluk hadden de spelers niet want ineens vloog de pokertafel de lucht in en stond daar de 23e Prins der Dwergknijnen!

Jort van Haaster zal dit jaar de Dwergknijnen voorgaan als Prins Vegas en gaat dit samen doen met Wies van Saase die als Prinses Paris door het jaar zal gaan. Wij wensen Prins Vegas en Prinses Paris een fantastisch jaar toe! Klik hier voor de foto's.

 

Na deze avond was het zaterdag dan zover en werd de 47e Prins der Duinknijnen bekend gemaakt. Dit kon natuurlijk niet voordat Prins Moesico en Prinses Vemicia afscheid hadden genomen op een carnavaleske manier.

Kort na de afgang begon de bekendmaking van de 47e Prins en werd er een heuse strijd gestreden tijdens de Prinsenjacht, een 7 tal gouden koffers stonden dan ook te blinken op het podium met daarnaast een 7-tal mooie Prinses kandidaten.

Middels een spannende muziekshow werden de koffers 1 voor 1 geopend en verschenen daar om beurten de Prins kandidaten, maar de koffers werden ook 1 voor 1 weer gesloten. Na het openen van koffer 7 werd al snel duidelijk dat er geen ideale match was tussen de Prins én Prinseskandidaten die in en bij de koffers stonden.

Vervolgens werd er een geweldige lichtshow ingezet en werd er 1 koffer geopend met daarin de 47e Prins der Duinknijnen, Harry de Jong! Harry zal dit jaar het Duinknijnenrijk gaan regeren als Prins Holiday en zal dit gaan doen met zijn lieftallige vrouw Patricia, die de naam Prinses Sunshine zal gaan dragen.

Na de bekendmaking van het Prinsenpaar ging het feest nog door tot in de late uurtjes, de Sunshine kwam al bijna op! De Duinknijnen zijn er helemaal klaar voor met deze 2 geweldige Prinsenparen en verwachten weer een groots carnavalesk jaar te gaan krijgen, alwaar we een ieder graag voor uitnodigen.

90 foto's redactie BON.