Datum: 06-03-2021 - 06:40
08
nov
'14

Mooiste hand- en borduurwerken op de Welfare-tentoonstelling.

Zaterdag 8 november is in het Dienstencentrum van Puyckendam weer een Welfare-tentoonstelling gehouden. De tentoonstelling werd goed bezocht en zo kon men met eigen ogen de mooie hand- en borduurwerken aanschouwen, welke gemaakt zijn door de trouwe dames...

van de Welfare Noordwijkerhout. Verschillende mooie handwerken werden er verkocht en van de opbrengst worden de komende tijd weer nieuwe materialen aangeschaft.

De Welfare Noordwijkerhout is bedoeld voor vijf-en-vijftig plussers, die van handwerken houden. Er zijn tussen de 8 en 10 vrijwilligers bij Welfare actief, die rond de 20 dames een handje helpen bij het handwerken. Wekelijks wordt op donderdag van 9.30 - 12.00 uur in de kleine zaal van Puyckendam gezamenlijk en gezellig allerlei handwerk vervaardigd.

Is dit ook iets voor u? Of voelt u er meer voor om dit thuis te doen? Ook dit is mogelijk, want onze vrijwilligsters halen en brengen het handwerkmateriaal, dat u wilt maken. Bent u geïnteresseerd in deze hobby, kom dan gerust een keer kijken op een donderdag of vraag telefonisch meer inlichtingen bij Mevr. D.Bod - Pennings, telefoon: 376611.

Foto's BON