08
nov
'14

Prins Carnaval der Keiebijters zoekt nieuwe vrienden!

Ook bij de Keiebijters stijgt deze dagen de carnavalskoorts. Helaas moet het 49e Prinsenpaar Prins Renovatio en Prinses Muscari zondag 16 november aftreden na een mooi carnavalsjaar, maar de nieuwe Prins en Prinses staan alweer te trappelen van ongeduld om het stokje over te nemen...

In het CAT-gebouw wordt dit nieuwe paar bekendgemaakt in het bijzijn van vele bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen. De middag begint om 13.30 uur!

Ook zullen de bevriende verenigingen Kaninefaaten en Duinknijnen hun opwachting maken. Daarnaast zijn natuurlijk alle carnavalsliefhebbers van harte welkom! Voor laatstgenoemde groep bestaat er dit jaar de mogelijkheid om de verschillende activiteiten voor onze doelgroep te ondersteunen en bij te wonen.

Voor het mooie bedrag van 50 euro per seizoen wordt U 'Vriend van de Keiebijters' en heeft u met 2 personen gratis toegang tot alle activiteiten, zoals Prinsbekendmaking in november, familiemiddag samen met de kinderen, Regiobal, Prinsenbal, Instuif en Frühschoppen. Bovendien wordt u op zaterdagavond op het speciale Vriendenbal extra in de watten gelegd met een hapje en gratis consumpties.

Zoals gewoonlijk zullen er op de carnavalsfeesten weer polonaises gelopen kunnen worden met de Keietoeters en zullen professionele muzikale acts optreden. Ook ontvangt U onze mooie carnavalskrant! Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.com en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek de pagina op Facebook.