Datum: 27-01-2022 - 12:20
07
nov
'14

Zondag 16 november Sinterklaasintocht De Zilk.

Op zondag 16 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan de Zilk. Om 14:00 uur zal Sinterklaas per paard en koets aankomen vanaf de Zilkerbinnenweg; natuurlijk weer onder begeleiding van de Pietenband van Drumfanfare Altesa. Daarna maakt Sinterklaas een...

rondrit door de Zilk zodat alle Zilker bewoners Sinterklaas en de Pieten kunnen verwelkomen en aan kunnen sluiten in de stoet. De exacte route van de intocht is te vinden op de website van het de organisator, Jeugdwerk De Zilk: www.jeugdwerkdezilk.nl.

Om ongeveer 14:45 uur zal de Goedheiligman aankomen bij De Duinpan. Daar zal de Sint welkom worden geheten door de Burgemeester. Uiteraard zal de Pietenband van Drumfanfare Altesa het geheel muzikaal begeleiden met de bekende Sinterklaasliedjes.

En natuurlijk krijgen de kinderen ook de gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden of een tekening te geven, of om een liedje te zingen in de microfoon met de Hoofdpiet. Om ongeveer 16:00 uur zwaaien we Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. 

Foto's PR