Datum: 29-02-2020 - 10:38
02
nov
'14

Cock vd Sleet en Leida Heemskerk ontvangen zilveren en gouden Zonnebloemspeld.

Vrijdag, aan het begin van de avond, kwamen vrijwilligers van de Zonnebloem met partner voor een gezellig samenzijn naar het Victorhuis. Een avond georganiseerd en verzorgd door de vrijwilligers. Door een aantal vrijwilligers waren de tafels in het Victorhuis feestelijk gedekt. En gewoontegetrouw...

kwamen de vrijwilligers ook deze avond niet met lege handen. Men had zich duidelijk uitgesloofd om met allerlei heerlijke gerechten elkaar te verwennen. Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar zonder deze vrijwilligers kan de Zonnebloem niet bestaan.

De afdeling Noordwijkerhout is dan ook bijzonder content met de enthousiaste en deskundige vrijwilligers. Gedurende het jaar worden zowel grote als kleinschalige activiteiten voor de gasten van de Zonnebloem georganiseerd. En dat lukt alleen door de inzet van de vrijwilligers.

Dat dit door de gasten bijzonder op prijs wordt gesteld blijkt uit de vele positieve reacties. Door voorzitter Henk de Kleer werd dit nog eens met nadruk aangegeven. Op een avond als deze is ook het moment om een aantal vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Door de voorzitter werd aan mevr. Cock van der Sleet de zilveren Zonnebloemspeld voor 10 jaar vrijwilligerswerk uitgereikt. De gouden Zonnebloemspeld kreeg mevrouw Leida Heemskerk voor 25 jaar vrijwilligerswerk. Het uitreiken van de gouden speld was ook voor haar een complete verrassing.

Voor beide vrijwilligsters niets dan lof en een fleurig boeket bloemen voor hun jarenlange inzet voor de Zonnebloem. Deze bijzonder gezellige avond werd afgesloten met een woord van dank aan allen die daaraan hebben meegewerkt.

Foto's PR.