Datum: 14-08-2020 - 04:40
01
nov
'14

Wie wordt de 47ste Prins der Duinknijnen?

Nog een paar dagen en de Zilk is 2 nieuwe Prinsenparen rijker! Vrijdag 7 november wordt het 23ste Prinsenpaar der Dwergknijnen gepresenteerd aan het grote publiek. Vervolgens zullen zaterdag 8 november de Duinknijnen hun 47ste Prinsenpaar gaan bekendmaken aan het grote publiek....

Vanaf die dag weten we dus welk nieuw Prinsenpaar komend jaar zal gaan regeren over het Duinknijnenrijk.

De Dwergknijnen zullen vrijdag hun 23ste jaar starten met een fantastisch Prinsenpaar, wie worden de opvolgers van huidig Prins Party en Prinses Fun? Deze avond zal beginnen om 19.00u en de entree is GRATIS. Natuurlijk zal bij de Zilkse jeugd flink gedanst gaan worden, want hier zal Discotheek Music Wave ervoor gaan zorgen dat het nieuwe Prinsenpaar in één grote Party hun seizoen zal gaan inluiden.

De Dwergknijnen hopen dan ook een volle zaal te hebben, dus Vaders en Moeders, Broers en Zussen, Opa's en Oma's, Ooms en Tantes en alle andere mensen, kom allemaal deze avond naar de Duinpan.

De zaterdagavond zal compleet in het teken staan van de bekendmaking van het 47ste Prinsenpaar der Duinknijnen. Op deze avond zal natuurlijk de welbekende stunt centraal staan waar de nieuwe Prins bekend mee zal worden gemaakt, let wel over deze stunt zal absoluut nog jaren worden gepraat!

Tevens wordt er natuurlijk waardig afscheid genomen van het huidige Prinsenpaar: Prins Moesico en Prinses Vemicia. De avond zal worden ingevuld met muziek uit de jaren '80-'90 en '00 en wordt verzorgd door niemand minder dan Discotheek Music Wave. De Duinknijnen gaan er dan ook van uit dat er nog lang over deze avond zal worden nagepraat en verwacht een grote opkomst.

U bent van harte welkom in het vernieuwde Trefcentrum de Duinpan aan de Sportlaan om getuige te kunnen zijn van wie het 47ste Prinsenpaar der Duinknijnen zal gaan worden en om natuurlijk te genieten van deze geweldige feestavond. De zaal is open vanaf 20.30u en het programma begint om 21.00u, Entree slechts € 5,- p.p.

De Duinknijnen zijn er klaar voor, u ook?