Datum: 13-08-2020 - 19:58
31
okt
'14

Wie wordt de 55ste Prins der Kaninefaaten?

De konijnenplaag is nog niet uitgeroeid. Noordwijkerhout heeft een professionele jager nodig. Heeft dit te maken met de 55ste Prins der Kaninefaaten? Zou hij de konijnenoverlast kunnen uitroeien? Of heeft een Prins daarvoor zijn adjudanten nodig? Dinsdag 11 november is het zover!...

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten heeft een spetterende gala-avond georganiseerd in feestzaal De Schelft. Een bijzonder gala vanwege haar jubileumjaar 5 x 11. Het wordt een fantastische avond met veel zang en dans. Eerder maakten we al bekend dat de 3JS, zanger Alex en niet te vergeten allround coverband Nightlife, voor geweldige optredens gaan zorgen.

Maar natuurlijk ontbreken de optredens van de junioren en senioren dansmariekes van de Kaninefaaten niet. Naast een gardedans kijken we ook weer uit naar de overweldigende showdansen die we van hen gewend zijn. Er wordt hard getraind door deze dames om wederom een spetterende performance neer te kunnen zetten.

Natuurlijk wordt er deze avond op een eervolle wijze afscheid genomen van Prins Carpenter en Prinses Cabana. Pas na dit afscheid kan het nieuwe 55ste carnavalsseizoen van start gaan!

Nieuwsgierig geworden naar alle optredens en naar de 55ste Prins der Kaninefaaten? Kom dan dinsdagavond 11 november naar feestzaal De Schelft. Kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar bij Ton sur Ton en De Schelft. De zaal is geopend om 19 uur. Het programma start om 20 uur. Nette kleding of galakleding is verplicht.